Alter Güterbahnhof Papenburg

The project:

The former freight station in Papenburg, has been renovated and transformed into a modern event location. We were part of the team involved in the renovation, working on the initial drafts through to the actual implementation.

The task:

The room’s central structural element forms the framework of the elegant counter and stairway construction – enhanced with golden tiles, and is a glamorous eye-catcher in this sober industrial building. The design concept includes a light, which is 3.5 m long, as well as many other objects built from old railroad sleepers, which tie in with the history of the place – just like many other lovingly selected details. The lighting and stage equipment, including mobile stage elements, ensures versatility. A generous terrace, furnished as a lounge, rounds off the stylish atmosphere.